Archívum

20 ÉVES A NEMZETKÖZI SHIATSU ISKOLA

1998 márciusában tartotta Madocsai Eszter az első shiatsu alaptanfolyamot Magyarországon, és szeptemberben indult először I. szemeszter. Ezt követően fokozatosan épült fel a négy szemeszteres képzés. 2005-től a mai napig minden félévben három szemesztert indítottunk, és számos továbbképzést tartottunk neves külföldi és hazai vendégtanárokkal.

Az eltelt két évtizedben több mint 1.500 résztvevője volt a shiatsu alaptanfolyamnak, többszázan végeztek a szemesztereken, több tucat alaptanfolyami és do-in oktatót képeztünk. 2004-ben tartottunk először a IV. szemesztert követően záróvizsgát, és idén minden bizonnyal átadjuk a századik shiatsu-gyógyász diplomát.

Büszkék vagyunk tanítványainkra, akik országszerte terápiás munkát végeznek, s akik közül többen maguk is tanítanak. Sokat tettünk a shiatsu szakmai elismertetéséért és külön öröm számunkra, hogy 2018 januárjában megalakult a Magyar Shiatsu Társaság, amely reményeink szerint méltóképpen képviseli majd azt a szakmai színvonalat, amelyet iskolánk a shiatsu-gyógyászok képzésével hazánkban megteremtett.

Archívumunkban a shiatsu hazai kezdeteinek és iskolánk történetének jelentősebb eseményei, fényképek, videók találhatók.

A részletekért kattints az évszámokra!

 
Megosztom

Nemzetközi Shiatsu Iskola | 1111 Budapest, XI. ker. Budafoki u. 9-11. I. em. 2. Tel.: +36-70-947-4012  |  info@shiatsu.hu

Impresszum | Sitemap | Jogi információk | Adatvédelmi nyilatkozat