Gondoskodó iskola

Az elmúlt 17 évben több ezer embert tanítottunk shiatsura. Volt, aki az alapokat tanulta meg és volt, aki mind a négy szemesztert elvégezte, levizsgázott, és azóta is rendszeresen jár továbbképzésekre.

Sokan és sokféle okból jönnek hozzánk shiatsut tanulni, de a résztvevők két csoportja jól elkülöníthető. A különböző igényeket figyelembe véve dolgoztuk ki a tanúsítványok illetve igazolások kiadásának feltételrendszerét.

E feltételrendszer kidolgozásakor nemcsak az iskolában szerzett képesítés presztizsének erősítése volt a célunk. A különféle tesztekre és feladatokra adott szóbeli és írásbeli értékeléssel a tanár személyre szabott támogatást ad, irányt mutat. Álljon itt egy tanulói visszajelzés arról, hogy ez mekkora segítség lehet:

Kedves Ági! Köszönöm a visszajelzésedet! A képzésnek ez a része (jegyzőkönyvek+visszajelzések) az egyik legnagyobb értéke a tanfolyamnak. Visszajelzéseitek (és idesorolom Eszter újévi YouTube-os gondolatait is) annyira inspirálóan hatnak, hogy azt nem tudom szavakba önteni. Köszönöm! Imre Zoli

 
Megosztom

Nemzetközi Shiatsu Iskola | 1111 Budapest, XI. ker. Budafoki u. 9-11. I. em. 2. Tel.: +36-70-947-4012  |  info@shiatsu.hu

Impresszum | Sitemap | Jogi információk | Adatvédelmi nyilatkozat