V. EURÓPAI SHIATSU KONGRESSZUS - BÉCS, 2017. SZEPTEMBER 28- OKTÓBER 1.

A SHIATSU MINT TERÁPIA

A kongresszus a fönti címhez kapcsolódóan négy témát igyekszik körbejárni. A vitafórumokon, workshopokon, előadásokon és a nyitott praxison több szempontból is inspiráló gondolatokra juthatunk, személyes tapasztalatokat szerezhetünk mindegyikkel kapcsolatban. Kiválaszthatunk egy-egy problémát, de a program összeállításakor a szervezők arra is figyeltek, hogy az egyes témák többször is megjelenjenek, és akár mindegyikről benyomást szerezhessünk.

A Nemzetközi Shiatsu Iskola és a Magyar Shiatsu Alapítvány felajánlotta együttműködését a szervezőknek, személy szerint Mike Mandlnak, hogy szívesen megosztjuk és terjesztjük a kongresszus anyagait, és hírleveleinkben rendszeresen tájékoztatjuk a hazai shiatsu közösséget a legfrissebb fejleményekről. Cserébe azt kértük, hogy kaphasson minden olyan magyarországi jelentkező, aki a regisztrálást a mi honlapunkról indítja, 10% kedvezményt a részvételi díjból.

 
Megosztom
 
Az iskola
Képzésnaptár
Képgalériák
Videofilmek
Jelentkezz most!
Rólunk írták
Gyakori kérdések
 

Masszázsképzések óraszámai
Kattintson a nagyobb méretért!

 

Nemzetközi Shiatsu Iskola | 1111 Budapest, XI. ker. Budafoki u. 9-11. I. em. 2. Tel.: +36-70-947-4012  |  info@shiatsu.hu

Impresszum | Sitemap | Jogi információk