Tanáraink

MADOCSAI ESZTER

Shiatsu-gyógyász, AMM terapeuta, a Budapesti Nemzetközi Shiatsu Iskola alapító tanára, a Shiatsu Ausztriai Csúcsszervezete és a Magyar Shiatsu Társaság által elismert gyógyító. 1997-ben, Grazban, az Ausztriai Nemzetközi Shiatsu Iskolában (I.S.S.Ö.) szerzett nemzetközi diplomát. Elvégezte a grazi shiatsu iskola 2001-2002. évi tanárképző tanfolyamát. Tanárai Thomas PrettChristian Schnabl, Jörg Schürpf és Soul Goodman voltak. Magyarországon az ETI-ben (Egészségügyi Szakképző- és Továbbképző Intézet) 1999-ben alternatív mozgás- és masszázs-terapeuta diplomát szerzett. 1990 óta végez shiatsu-kezeléseket, 1998 óta tart tanfolyamokat Budapesten. Rendszeresen publikál, két alapvető könyve jelent meg a Scolar kiadó gondozásában: A belső harmónia útja - Do-in és a Shiatsu - szemlélet és praxis. Személyéhez köthető a shiatsu magyarországi megismertetése és elterjesztése.

DARIN ÁGNES

Shiatsu-gyógyász, konduktor, AMM terapeuta, cranio-sacralis és lágylézer terápiával foglalkozó szakember, a Magyar Shiatsu Társaság által elismert gyógyító. Tanulmányait 2000-2004-ig a Nemzetközi Shiatsu Iskolában, illetve 2009-ben az amerikai Uppledger Institut magyarországi CST I. II. képzésén végezte. 2009 óta a Nemzetközi Shiatsu Iskola tanára, sokéves terápiás tapasztalattal rendelkezik.

VÁSZOVICS NÓRA

Már régóta érdeklődik az alternatív gyógymódok iránt ezért az Államigazgatási Főiskola elvégzésével párhuzamosan talpreflexológiát is tanult. Elvégezte a Nemzetközi Shiatsu Iskola négy modulos képzését, a tanártréninget és a Baba shiatsu I-II tanfolyamot. Évekig segítette az iskola tanárainak munkáját asszisztensként. 2012-ben Alternatív Mozgás- és Masszázsterapeuta szakon (AMM) vizsgázott jeles eredménnyel, 2013-ban shiatsu gyógyász diplomát szerzett, a Magyar Shiatsu Társaság által elismert gyógyító.

IMRE ZOLTÁN

A shiatsu 2013-ban "érintett meg". Az NSI négy szemeszterének elvégzése után 2017-ben végeztem shiatsu-gyógyászként. A képzés alatt és után asszisztensként segítettem az oktatók munkáját, valamint a lehetőségeimhez mérten továbbképző kurzusokon (tanárképzés, kismama-shiatsu, viszcerális manipuláció) bővítem ismereteimet. Szabadidőmben tajcsi és csikung gyakorlatok segítenek az egyensúly megőrzésében. 2016-ban alternatív mozgás- és masszázsterapeuta képesítést szereztem. Civilben pedagógus vagyok. A Magyar Shiatsu Társaság által elismert gyógyító.

BARTEL JUDIT

Shiatsu-gyógyász, -tanár, do-in oktató. Környezetgazdálkodási agrármérnök diplomája mellett Alternativ Mozgás- és Masszázsterapeuta, Életmód tanácsadó és Gyógymasszőr képesítést szerzett. Folyamatosan képezi magát a shiatsu különböző ágaiban illetve a shiatsuhoz kapcsolódó gyógymódokban. Különféle állapotú és korú személyeket kezel és shiatsu tanfolyamokat tart 2014 óta. Foglakozik baba shiatsuval, biodinamikus craniosacrális terápiával, és részt vesz a Hospice-ház palliatív betegeinek ellátásában is. Rendszeresen tart do-in gyakorlásokat.

SZEMEREY MÁRTON

Shiatsu gyógyász, a Szomato-pszichoterápiás Egyesület vezetőségi tagja és előadója, japán nyelvtanár, a Károli Gáspár Református Egyetem és a Tan Kapuja Buddhista Főiskola oktatója.

BALOGH ÁGNES

Amíg meg nem tapasztaltam saját magamon a shiatsu számos jótékony hatását, addig főként a táplálkozástudománnyal illetve ennek a gyakorlati megvalósításával (főzessél) foglalkoztam, mivel dietetikusként végeztem az Egészségügyi Főiskolán. 2007-ben tettem shiatsu-gyógyász vizsgát a Nemzetközi Shiatsu Iskolában és ezután nagy lelkesedéssel vetettem bele magam a gyakorlásba, majd később a terápiás munkába is. Azóta rendszeresen veszek részt továbbképzéseken. 2020 óta vagyok az iskolában do-in oktató. A Magyar Shiatsu Társaság által elismert gyógyító vagyok.

HERBERT WIESENHOFER

Herbert 2002 óta állandó vendégtanára a Nemzetközi Shiatsu Iskolának. Több évig a grazi Nemzetközi Shiatsu Iskola tanára volt, jelenleg saját iskolát vezet Peggauban. Tanfolyamai mindig teltházzal zajlanak.

GERHARD DIRSCHL

Gerhard 2007 óta vendégtanár a negyedik modulon. Több évig a grazi Nemzetközi Shiatsu Iskola tanára volt, jelenleg Linzben és Kremsben tart továbbképzéseket shiatsu-gyógyászoknak.

Sokat ülsz? Fáradt a hátad, merev a nyakad?

Támogasd a feltöltődést, lazítást, a megújulást a do-in gyakorlataival!

Töltsd le az eBook sorozatot, és kezdd el használni a do-in-t még ma!

>