Továbbképzések

TOVÁBBKÉPZÉS, MESTERKURZUS A LEGKIVÁLÓBB HAZAI ÉS KÜLFÖLDI TANÁROK VEZETÉSÉVEL


Május 26-28.: Viszcerális manipuláció - a hasi szervek közvetett és közvetlen kezelése
Herbert Wiesenhofer (Ausztria) tanfolyama

Jelentkezem

Herbert több mint 10 éve rendszeres vendégtanára iskolánknak. Nemcsak a harmadik szemeszteren tanít, hanem olyan továbbképzéseket is vezet, amelyek új utakat, irányokat, lehetőségeket nyitnak a shiatsu világában. A háromnapos tanfolyamon elmélyíthetjük a haráról, a hasi szervek terápiájáról, a szervek pszichológiai funkciójáról való ismereteinket, finomíthatjuk érzékelési képességeinket.

A tanfolyam egészségügyi szakdolgozók - Mozgásterápia és fizioterápia, valamint Természetgyógyászat szakmacsoportba tartozók - számára minősített továbbképzés. Értéke 14 pont.

A szerveken és a has mélyen fekvő rétegein való közvetlen és közvetett munka, ami a nyugati orvoslásban mint viszcerális oszteopátia ismert, az alternatív gyógyászat szakemberei számára csupán néhány évtizede elérhető, ugyanakkor szervesen illeszkedik a hagyományos terápiák szemléletéhez és gyakorlatához, új lehetőségekkel gazdagítva azokat.

Ez az újfajta harakezelés, a lehetőség, hogy a szervekkel közvetlenül és közvetetten dolgozzunk és befolyásoljuk őket, lehetővé teszi számunkra, hogy a test és a paraszimpatikus rendszer öngyógyító erejét tudtosan aktiváljuk, és a terápia számára nyereséget hozóan felhasználjuk.

A résztvevők a három nap alatt megtanulják, hogyan lehet a különböző szervekhez tartozó pontos diagnózist felállítani és ezeket a szerveket mint integrált mozgásrendszereket kezelni, illetve hogyan lehet észrevenni és hatékonyan kezelni a szervek mozgásának (motilitásának) beszűkülését, amely akut vagy krónikus megbetegedések nyomán keletkezhet. A tanulás ezen intenzív ideje alatt minden résztvevő saját magán érzékelheti a fizikai, érzelmi, pszichés és mentális méregtenelítő folyamatokat és ezáltal új rálátást és lehetőségeket kap a praxisához.

A tanfolyam témái:

Bevezetés a viszcerális kezelésbe

  • Máj és epehólyag
  • Gyomor és lép
  • Patkóbél és vékonybél
  • Vastagbél
  • Vese

Technikák:

  • Direkt és indirekt kezelés
  • Méregtelenítő technikák
  • Az emésztési rendszer egészleges kezelése
  • Integrációs technikák

A tanfolyamot azoknak ajánljuk, akik legalább a III. szemesztert megkezdték vagy elvégezték, ajánljuk továbbá masszőrök, gyógytornászok, fizioterapeuták és cranio-terapeuták számára is. A tanfolyam végén tanúsítványt állítunk ki.

Időpont:

  • Május 26-28.

Pénteken 10-19, szombaton 9-18:30, vasárnap 9-16 óráig

Árak:

Kedvezményes részvételi díj az iskola jelenlegi tanulóinak és azoknak, akik elvégezték nálunk mind a 4 szemesztert: 59.000 Ft.
Részvételi díj: 65.000 Ft.

Regisztrációs díj 28.000 Ft, melyet legkésőbb március 24-ig, a fennmaradó összeget pedig május 5-ig kérjük az alábbi számlaszámra befizetni:

Madocsai Eszter, UniCredit Bank
Számlaszám: 10918001-00000017-36120006

Visszamondást írásban fogadunk el, legkésőbb a tanfolyam előtt 4 héttel. Ebben az esetben a befizetett díj 95%-át visszafizetjük. A résztvevő személyének módosítására határidő nélkül van lehetőség.

A résztvevőket a jelentkezés sorrendjében tudjuk fogadni, maximum 22 főig. A kurzus német nyelvű, tolmácsot biztosítunk.

Jelentkezés telefonon vagy sms-ben: 70-947-4012
e-mailben: info@shiatsu.hu

 
Megosztom
 
Az iskola
Képzésnaptár
Képgalériák
Videofilmek
Jelentkezz most!
Rólunk írták
Gyakori kérdések
 

Masszázsképzések óraszámai
Kattintson a nagyobb méretért!

 

Nemzetközi Shiatsu Iskola | 1111 Budapest, XI. ker. Budafoki u. 9-11. I. em. 2. Tel.: +36-70-947-4012  |  info@shiatsu.hu

Impresszum | Sitemap | Jogi információk