TOVÁBBKÉPZÉS, MESTERKURZUS A LEGKIVÁLÓBB HAZAI ÉS KÜLFÖLDI TANÁROK VEZETÉSÉVEL


Október 2-4.: TANÁRTRÉNING

Október elején egy olyan tanfolyamot indítunk, ami az alapkezelés tanítására készít fel. Megbeszéljük, hogy miért úgy van felépítve az alapkezelés, ahogy azt te is tanultad, hogyan kell csoportot vezetni, mire kell figyelni a tanításkor, milyen nehézségek adódhatnak. Gyakorlatban is kipróbálhatod magad, mert mindenki megtanít egy-két részt a csoportnak. Ezt videóra is felvesszük, amit majd elküldünk neked, így visszanézheted magad hogy utólag is tanulhass belőle. Kapsz egy részletes jegyzetet, melyben óráról-órára szerepel a tematika, az elmélet és a gyakorlat részletes leírása.

Ha te is fontosnak tartod, hogy minél többen megismerjék

  • az érintés-érintettség pozitív hatását,
  • a testtudatosság fontosságát,
  • az egészségmegőrzés új lehetőségét,
  • az embertársi támogatás nagyszerűségét,

akkor vágj bele. Mutasd meg a körülötted élőknek a shiatsu útját. Mi hiszünk benne, hogy ez az út a harmónia felé visz. Gyere, segítünk az elindulásban!

Időpont:

  • Október 2-4.

Pénteken és szombaton 9-18, vasárnap 9-17 óráig.

Részvételi díj: 67.000 Ft.

Az ár tartalmazza a részletes tanterv és tanmenet, valamint a videó-felvétel árát. A tanfolyam elvégzése után felkerülsz a Shiatsu Iskola honlapjára, az Alaptanfolyami oktatók közé. Aki tőled tanul, annak elfogadjuk az alapképzését és folytathatja nálunk a tanulást az I. modulon.

A tanfolyamra jelentkezés feltétele a shiatsu-gyógyász záróvizsga tanúsítvány, illetve elfogadjuk a megkezdett vagy befejezett 4. modult is. Kis létszámú csoportot indítunk, hogy mindenki elegendő figyelmet és gyakorlási lehetőséget kapjon. Túljelentkezés esetén a csoportba kerüléskor előnyt élvez, aki asszisztensként már részt vett az iskolai oktatásban.

A tanfolyami díjat az alábbi számlaszámra kérjük:

Madocsai Eszter, MagNet Bank
Számlaszám: 16200010-10099788
IBAN: HU32 1620 0010 1009 9788 0000 0000
SWIFT: HBWEHUHB

 Meg akarod ismerni a shiatsut? 

>