Alapítvány az európai szintű képzésért

A Magyar Shiatsu Alapítvány (MASA) 1999-ben alakult. Legfőbb célkitűzése a shiatsu magyarországi megismertetése, illetve a magas szintű képzés feltételeinek megteremtése.

Az alapítvány ennek érdekében megalapította a Budapesti Nemzetközi Shiatsu Iskolát (NSI), amely az Európai Shiatsu Szövetség (ESF) és a Nemzetközi Shiatsu Hálózat (ISN) irányelveinek figyelembevételével, az Ausztriai Nemzetközi Shiatsu Iskola (I.S.S.Ö.) szakmai támogatásával európai szintű képzést nyújt.

Megvalósult célkitűzések

Civil szervezetünk az alapítása óta eltelt időben sikeresen megteremtette a magyarországi shiatsu-oktatás feltételeit. Alapfokon vagy professzionális gyógyítóként több száz résztvevő végzett a Nemzetközi Shiatsu Iskola tanfolyamain, közülük több mint 100 vizsgázott shiatsu-gyógyász, közülük többen már maguk is oktatnak.

Lehetőségeinkhez mérten igyekszünk támogatást nyújtani a rászorulóknak. Ingyenes bemutatókat tartunk, többször szerveztünk szponzorált Családi shiatsu tanfolyamokat szülők, nagyszülők számára.

A shiatsu és az ahhoz kapcsolódó gyógyító eljárások megismertetése és elterjesztése érdekében alapvető kiadványok - két könyv DVD melléklettel, tanfolyami jegyzetek, rendszeres publikációk - megjelenését támogattuk.

Eleven kapcsolatot ápolunk neves külföldi szakemberekkel, akik rendszeresen tanítanak nálunk.

Találkozókat, konferenciát szerveztünk, nemzetközi konferenciákon rendszeresen részt veszünk.

Madocsai Eszter, Diego Sanchez és Wilfried Rappenecker
Európai Shiatsu Kongresszus, Kiental 2014

Sokat ülsz? Fáradt a hátad, merev a nyakad?

Támogasd a feltöltődést, lazítást, a megújulást a do-in gyakorlataival!

Töltsd le az eBook sorozatot, és kezdd el használni a do-in-t még ma!

>