Gondoskodó iskola

Az elmúlt 17 évben több ezer embert tanítottunk shiatsura. Volt, aki az alapokat tanulta meg és volt, aki mind a négy szemesztert elvégezte, levizsgázott, és azóta is rendszeresen jár továbbképzésekre.

Sokan és sokféle okból jönnek hozzánk shiatsut tanulni, de a résztvevők két csoportja jól elkülöníthető. A különböző igényeket figyelembe véve dolgoztuk ki a tanúsítványok illetve igazolások kiadásának feltételrendszerét.

E feltételrendszer kidolgozásakor nemcsak az iskolában szerzett képesítés presztízsének erősítése volt a célunk. A különféle tesztekre és feladatokra adott szóbeli és írásbeli értékeléssel a tanár személyre szabott támogatást ad, irányt mutat. Álljon itt egy tanulói visszajelzés arról, hogy ez mekkora segítség lehet:

Kedves Ági! Köszönöm a visszajelzésedet! A képzésnek ez a része (jegyzőkönyvek+visszajelzések) az egyik legnagyobb értéke a tanfolyamnak. Visszajelzéseitek (és idesorolom Eszter újévi YouTube-os gondolatait is) annyira inspirálóan hatnak, hogy azt nem tudom szavakba önteni. Köszönöm! Imre Zoli

 

 Meg akarod ismerni a Shiatsut? 

__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"ee969":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"ee969":{"val":"var(--tcb-color-3)","hsl":{"h":0,"s":0.59,"l":0.01}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"ee969":{"val":"rgb(19, 114, 211)","hsl":{"h":210,"s":0.83,"l":0.45}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Itt kezdj!
>