Tanárképzés

Rendszeresen tartunk shiatsu tanártréninget, mely az alapkezelés tanítására készít fel. A tanfolyam elvégzése után felkerülsz a Shiatsu Iskola honlapjára, a Shiatsu Alaptanfolyami oktatók közé. Aki tőled tanul, annak elfogadjuk az alapképzését és folytathatja nálunk a tanulást az I. modulon. 

A képzésen szó lesz arról, hogy miért úgy van felépítve az alapkezelés, ahogy azt te is tanultad, hogyan kell csoportot vezetni, mire kell figyelni a tanításkor, milyen nehézségek adódhatnak. Gyakorlatban is kipróbálhatod magad, mert mindenki megtanít egy-két részt a csoportnak. Ezt videóra is felvesszük, amit majd elküldünk neked, így visszanézheted magad hogy utólag is tanulhass belőle. Kapsz egy részletes jegyzetet, melyben óráról-órára szerepel a tematika, az elmélet és a gyakorlat részletes leírása.

Ha te is fontosnak tartod, hogy minél többen megismerjék

  • az érintés-érintettség pozitív hatását,

  • a testtudatosság fontosságát,

  • az egészségmegőrzés új lehetőségét,

  • az embertársi támogatás nagyszerűségét,

akkor vágj bele. Mutasd meg a körülötted élőknek a shiatsu útját. Mi hiszünk benne, hogy ez az út a harmónia felé visz. Gyere, segítünk az elindulásban!

Időpont: Előreláthatólag 2023-ban. Ha érdekel ez a továbbképzés, írj nekünk: info@shiatsu.hu

Az ár tartalmazza a részletes tanterv és tanmenet, valamint a videó-felvétel árát. A tanfolyamra jelentkezés feltétele a shiatsu-gyógyász záróvizsga tanúsítvány, illetve elfogadjuk a megkezdett vagy befejezett 4. modult is. 

Kis létszámú csoportot indítunk, hogy mindenki elegendő figyelmet és gyakorlási lehetőséget kapjon. Túljelentkezés esetén a csoportba kerüléskor előnyt élvez, aki asszisztensként már részt vett az iskolai oktatásban.

 Meg akarod ismerni a shiatsut? 

>