Bemutatkozunk

Iskolánkban kezdőtől profi szintig oktatjuk a shiatsut és a do-in mozgásterápiát. A tanfolyamokon gondosan kidolgozott tematika szerint, lépésről-lépésre tanítjuk meg a shiatsu technikáit és a hozzá tartozó elméletet. Mindenki saját magán tapasztalhatja meg az érintés erejét. 

A tanulás élvezetes, nemcsak azonnal hasznosítható gyakorlatot, hanem igazi feltöltődést is nyújt. Minden, amit tanítunk a változást szolgálja és egy lehetséges utat épít a harmónia irányába. Akik hozzánk járnak képzésre, továbbadják ezt a harmóniát és magukkal viszik annak a képességét, hogy a világot jobbá tegyék, a körülöttük élőket pedig hozzásegítsék belső egyensúlyuk megtalálásához.

Mindezeken túl fontosnak tartjuk:

•  az érintésre-érintettségre való igény elismertségét

•  a testtudatosság fejlesztésének egészségmegőrző hatását

•  az embertársi támogatás széles körű szükségességét, melyekre a shiatsu kiváló eszköz.

Meg akarod ismerni a Shiatsut?

__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"ee969":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"ee969":{"val":"var(--tcb-color-3)","hsl":{"h":0,"s":0.59,"l":0.01}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"ee969":{"val":"rgb(19, 114, 211)","hsl":{"h":210,"s":0.83,"l":0.45}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Itt kezdj!
>