Referenciák

10 éve már, hogy tanítok a Budapesti Nemzetközi Shiatsu Iskolában, és minden alkalommal fantasztikus élmény számomra megmártózni ennek az iskolának az energiájában. Esztert és a tanárok csapatát elevenség, nyitottság, és mindenek előtt szakértelem jellemzi. A III. szemeszter vendégtanáraként mindig nagy örömmel tapasztalom azt a minőséget, ami a tanulókat jellemzi, s emiatt nagyon nagy öröm őket tanítani, támogatni a fejlődésüket, hogy mindnyájan nagyszerű shiatsu szakemberek lehessenek. Alig várom a jövőbeni inspiráló együttműködést Eszterrel és csapatával, és hálás vagyok Budapestnek a sok közös élményért.

Herbert Wiesenhofer
Shen Shiatsu Institut Peggau, Ausztria
A Budapesti Nemzetközi Shiatsu Iskola állandó vendégtanára


Madocsai Esztert, akivel gyakran találkoztam az elmúlt 18 évben Magyarországon és más európai országokban, szakmailag kompetens és tapasztalt shiatsu-terapeutának illetve shiatsu-oktatónak ismertem meg. A shiatsu egyik úttörőjeként és a Budapesti Nemzetközi Shiatsu Iskola vezetőjeként jelentős érdemeket szerzett az elmúlt két évtizedben a shiatsu magyarországi elterjesztésében.

Szakmailag megalapozott képzést nyújt, és remekül felkészíti tanítványait a hivatásukra.

Wilfried Rappenecker
általános orvos
a Hamburgi Shiatsu Iskola vezetője


Madocsai Esztert 19 éve személyesen ismerjük. Találkoztunk vele shiatsu tanulóként, gyakornokként, tanárnőként és a Budapesti Nemzetközi Shiatsu Iskola vezetőjeként. Madocsai Eszter kiemelkedő szakmai ismeretekről, kiváló didaktikus és módszertani képességekről tett tanúbizonyságot, amit szociális kompetencia, kreativitás, valamint odaadó komolyság jellemez.

Mivel rendszeresen oktatunk iskolájában a képzés utolsó szemeszterén, folyamatosan érzékeljük az oktatás magas színvonalát, és egybehangzóan állítjuk, hogy a Budapesti Nemzetközi Shiatsu Iskolában folyó shiatsu-oktatás a legmagasabb minőséget képviseli, képessé téve a tanítványokat arra, hogy a shiatsut magas szakmai színvonalon műveljék.

Thomas Prett
shiatsu-gyógyász, tanár
az Ausztriai Nemzetközi Shiatsu Iskola alapítója

Christian Schnabl
Klinikai és munkahelyi pszichológus
az Ausztriai Nemzetközi Shiatsu Iskola igazgatója


Kedves Eszter!

Köszönöm, hogy meghívtál a IV. szemeszterre a haráról tanítani, köszönöm a meleg és nyitott hangulatot, amivel fogadtál. Nagyon élveztem ezt a három napot, a sok örömöt, a koncentrált munkát, ahogyan a legmagasabb szinten kommunikálhattunk a shiatsuról. Külön élmény volt hallani a sajátos kérdéseket és érezni az igazán mélyről jövő érdeklődést. Így aztán lehetőség nyílt arra, hogy sokkal több dolgot csináljunk, mint amit terveztem. A szakmailag professzionális csoport szociális érzékenységével és intelligenciájával is elbűvölt — ez az igazi "shiatsu szellem", amit olyannyira szeretek. Gratulálok neked, az iskola tanárainak, az asszisztenseknek — nagyszerű munkát végeztek, és a legmagasabb szinten! Köszönöm!

Gerhard Dirschl
Shiatsu gyógyász, tanár, Linz, Ausztria

Sokat ülsz? Fáradt a hátad, merev a nyakad?

Támogasd a feltöltődést, lazítást, a megújulást a do-in gyakorlataival!

Töltsd le az eBook sorozatot, és kezdd el használni a do-in-t még ma!

>