Az iskola

Iskolánk az Ausztriai Nemzetközi Shiatsu Iskola (I.S.S.Ö.) irányelvei és képzési rendszere szerint működik, mely az Európában legnépszerűbb zen shiatsu irányzatot képviseli. Célja a shiatsu népszerűsítése, tehát a gyógymód alapjainak és szemléletének minél szélesebb körben való megismertetése, valamint shiatsu-gyógyászok képzése, illetve azoknak a vizsgázóknak AMM szakvizsgára való felkészítése (GYEMSZI természetgyógyászati képzés), akik gyógyító tevékenységük során ezt a módszert kívánják használni.

Iskolánka a Magyar Shiatsu Társaság által elismert képző hely. Referenciáinkhoz kattintson ide!

Az iskola alapító és vezető tanára Madocsai Eszter a Shiatsu Ausztriai Csúcsszervezete által elismert gyógyító. 1997-ben, Grazban, az Ausztriai Nemzetközi Shiatsu Iskolában (I.S.S.Ö.) szerzett nemzetközi diplomát. Elvégezte a grazi shiatsu iskola 2001-2002. évi tanárképző tanfolyamát. Tanárai Thomas PrettChristian Schnabl, Jörg Schürpf és Soul Goodman voltak. Magyarországon az ETI-ben (Egészségügyi Szakképző- és Továbbképző Intézet) 1999-ben alternatív mozgás- és masszázs-terapeuta diplomát szerzett. Országos szakértő és az GYEMSZI vizsgáztatója AMM szakon. 1990 óta végez shiatsu-kezeléseket, több mint húsz éve tart tanfolyamokat Budapesten.

Iskolánk a grazi Ausztriai Nemzetközi Shiatsu Iskola (I.S.S.Ö.) partner intézménye. Thomas Prett, Christian Schnabl és Herbert Wiesenhofer 2002 óta vendégtanárként oktatói a III. és IV. szemeszternek. Állandó vendégtanár Herbert Wiesenhofer, a Peggauban működő Shen shiatsu iskola vezetője. Rendszeres vendége iskolánknak Wilfried Rappenecker, a Hamburgi Shiatsu Iskola és a Kientali Nemzetközi Shiatsu Iskola vezetője, számos alapvető publikáció szerzője, a shiatsu egyik legismertebb és leginkább elismert oktatója.

Az iskola 1998-as megalapítása óta több mint 1.800 résztvevő végezte el az alaptanfolyamot. Az első csoport, amely a negyedik modult is elvégezte, 2004 októberében tett nemzetközi záróvizsgát, 2018. november 4-én pedig a 20 éves iskola 100. vizsgázott shiatsu-gyógyászát köszöntötte. 2005 szeptemberétől az iskola saját helyen, Budapesten, a XI. kerületben, a Budafoki u. 9-11. I.e. 2-ben működik. Biciklitároló az udvarban!

A vidéki résztvevőknek a helyszínen szálláslehetőséget biztosítunk. A szállás díja 2.000 Ft éjszakánként, hálózsákot hozni kell!

Az iskola OKÉV száma: 01-0235-05

Sokat ülsz? Fáradt a hátad, merev a nyakad?

Támogasd a feltöltődést, lazítást, a megújulást a do-in gyakorlataival!

Töltsd le az eBook sorozatot, és kezdd el használni a do-in-t még ma!

>