III. modul – 134 tanóra

Az Európai Shiatsu Szövetség (ESF) irányelvei szerint a harmadik és negyedik modul elvégzése után tehető záróvizsga. Ezek szerint minimum 3 év és 600 óra képzés kell ahhoz, hogy valaki nemzetközi érvényű shiatsu-gyógyász diplomát szerezzen. A harmadik és negyedik modul elvégzése a magyarországi feltételek szerint továbbképzésnek tekinthető.

A képzés anyaga, III. modul:

 • testtartás és energiakeringés
 • prioritások a kezelésben
 • az ízületek, az izomzat és a pólyák felszabadítása
 • a váll és a csípő ízületeinek valamint a gerincoszlop különböző szakaszainak korrekciója
 • elmélyedés a keleti diagnózisban
 • érzékelési gyakorlatok
 • Chi Kung

A III. modul időpontjai, 2022 tavaszi félév:

 • február 11-13.
 • március 11-13.* (Vendégtanár Herbert Wiesenhofer, Ausztria)
 • április 1-3.
 • május 6-8.
 • június 3-5.

Pénteken 16-20 (*március 11-én 10-19), szombaton 9-19 (*március 12-én 9-17), vasárnap 9-17 (*március 13-án 9-13) óráig.

Igazolás:

Akik maguk miatt jönnek, mert a családjuk és saját maguk egészségét szeretnék támogatni, megőrizni, akik egyfajta önismereti útnak tekintik a shiatsut, vagy akik a tanfolyam végéig nem akarják vagy nem tudják az alábbi feltételeket teljesíteni, azoknak a modulon való részvételről igazolást állítunk ki, ha nem hiányzott többet 20 óránál. Így folytathatja a tanulmányait, és akár mind a 4 modult elvégezheti. Ha később mégis szeretne vizsgázni, akkor a feltételek más időpontban való teljesítésére lehetőséget biztosítunk.

Tanúsítvány:

Akik egy új szakmát, hivatást, szeretnének elsajátítani azoknak a modul végén az alábbi feltételek teljesítése esetén állítunk ki tanúsítványt:

 • A félév alatti 3 tesztet legalább 70%-on teljesíti
 • Az elméleti anyaggal kapcsolatos rövid esszét megírja
 • A félév végi záró vizsgát legalább 70%-on teljesíti
 • 20 óránál többet nem hiányzik
 • Sajátélményű tapasztalatot szerez shiatsu terápiában az iskola rendelőjében

Az igazolás és a tanúsítvány kiállításának feltétele továbbá a tanfolyami díj kiegyenlítése.

A csoda, amiért hozzátok kellett jönnöm

Kedves Eszter, Ági és Cili! Lehet, hogy nem egyszerű megfogalmazni, hogy mit kerestem én nálatok és mit találtam, tanultam. Ugyanúgy nem egyszerű, mint ahogy az egyes szemeszterek végén tudni véltem, hogy mit tanultam, pedig csak a legvégére állt össze, hogy mi is az a csoda, amiért hozzátok kellett jönnöm, mert nagy valószínűséggel máshol nem kaphattam volna meg. Ez az esszenciális érintés varázsa. Én ezt tanultam négy szemeszteren keresztül, Ezt csiszoltátok aprólékos kitartással bennünk, míg hosszú idő és gyakorlat után elsajátítottuk. Én abban a kiváltságos helyzetben vagyok, hogy sok helyen tanulhattam sokat. Külföldön és Magyarországon. Fantasztikus kezeléseket, látványos fogásokat és nagyszerű elméleteket. De ezek a nagyszerű kezelések, fogások ez érintés nélkül csak puszta testgyakorlás, míg az esszenciális érintés birtokában a legegyszerűbb kezelés is csodává válik. Amikor a vendégeink tágra nyílt szemmel kelnek fel "Hát ez hogy csinálta?" kérdéssel. Ez az érintés, ez a megfoghatatlan és megfogalmazhatatlan nagy jó a lényeg. A semmi és minden. Mert nélküle a minden is semmi és vele a semmi is minden, minden kaput megnyitó csoda. Ha az ember elsajátította, minden érintés: egy szó, egy hang, egy mosoly, vagy testtartás akár, bármi. Ennek a magját hoztam el az alaptanfolyamról, és ezért kellett újra meg újra eljönnöm, mert újra és újra visszahozott, hogy végül kiteljesedjen a kezetek alatt és hogy teljesen megváltoztassa az életemet. És ha most csak annyit írok: köszönöm, az olyan semmi — és mégis minden. Tóni

Tóni

Részvételi díj: 250.000 Ft (1.866 Ft/tanóra), melyet a jelentkezéskor kérünk befizetni.

Részletfizetés esetén a részvételi díj 5x52.000 Ft, melynek első részletét a jelentkezéskor, a fennmaradó 4 részletet pedig a tanfolyam első négy hétvégéjén kérjük befizetni.

A tanfolyam díját az alábbi számlaszámra kérjük:

Madocsai Eszter, MagNet Bank
Számlaszám: 16200010-10099788
IBAN: HU32 1620 0010 1009 9788 0000 0000
SWIFT: HBWEHUHB

A csoportban való részvétel elkötelezettséget jelent, a teljes képzési díjat ki kell fizetni akkor is, ha hiányzol valamelyik óráról. A hiányzást egy későbbi félév során díjmentesen pótolhatod.

Lemondás esetén a befizetett díj 80%-át egy későbbi tanfolyam árába beszámítjuk.

* A március 11-i hétvégén, ha a csoportlétszám megengedi, külön is részt lehet venni. Ennek díja 52.000 Ft. Ismétlés korábbi csoporttagoknak 26.000 Ft.

Kedvezmények:

A tanfolyami díj tartalmazza az oktatófilmek árát.

A tanfolyam résztvevői a képzési idő alatt Áginál, Zolinál és Viktornál 25% kedvezménnyel vehetnek igénybe shiatsu-kezeléseket.

A tanfolyam résztvevői ötalkalmas do-in bérletet kapnak, melyet a képzési idő alatt lehet igénybe venni.

20.000 Ft-os regisztrációs díj ellenében ismétlési lehetőséget biztosítunk korábbi csoporttagoknak minden tanfolyami hétvégén, amennyiben azt az aktuális csoport létszáma megengedi.

Gyülekezés minden nap 10-15 perccel a kezdés előtt!

A tanfolyam helyszíne: Nemzetközi Shiatsu Iskola 
1111 Budapest, Budafoki u. 9-11. I. em. 2.

JELENTKEZÉS:
telefonon vagy sms-ben: 70-947-4012
e-mailben: info@shiatsu.hu

 Meg akarod ismerni a shiatsut? 

>