Az online tanfolyamok

Az online tartalmak megtekintéshez internetkapcsolat szükséges. A tanfolyamokat csak akkor fogod elérni, ha megvásároltad azokat, és bejelentkeztél az oldalra. A bejelentkezéshez a nevedre, az email címedre és az általad megadott jelszóra van szükség. Ha segítségre van szükséged a belépéssel kapcsolatban, kérlek, jelezd.

Bejelentkezés után megtekintheted a tanfolyamokat. Minden anyagunk reszponzív, tehát mobiltelefonon és tableten is tökéletesen működik.

A tanfolyamokhoz való hozzáférésedet nem korlátozzuk sem időben, sem a megtekintések számában. A videókat nem lehet letölteni.

A kérdéseidet felteheted a videók alatt a hozzászólások között.

Fizetési módok

Fizetés PayPal-lal

Amennyiben PayPal fiókkal/számlával rendelkezel, azonnal hozzáférést szerezhetsz a tanfolyamokhoz. A sikeres vásárlást követően automatikusan aktiválódik számodra a tanfolyam.

Fizetés bankkártyával

A bankkártyás fizetés is a PayPal rendszerén keresztül történik. Az alapbeállításunk szerint ehhez nem kötelező fiókot regisztrálnod a PayPal-nál. (Aminek egyébként nincs semmilyen költsége.)

Ha a fizetési űrlap mégis kéri a PayPal fiók létrehozását, azt számos, tőlünk független tényező okozhatja. Számít például a tartózkodási hely, a böngésző típusa, az eszköz, amin vásárolsz (mobil/PC), a tranzakció összege, sütik, napszak, és egyéb tényezők.

Ha nem szeretnél PayPal számlát létrehozni, de a fizetésnél ez kötelezően megjelenik, akkor érdemes a vásárlást megpróbálni máskor, máshol, más gépről.

Továbbá vedd figyelembe:

  • Ha a használni kívánt kártyád egy létező PayPal fiókodhoz van kötve, csakis ezen a PayPal fiókon keresztül fizethetsz.
  • Ha az adott kártyát már több alkalommal (ez általában 10) használtad a PayPal rendszerén keresztül, akkor a PayPal rendszerint kéri egy saját PayPal fiók nyitását.

Számla

A befizetésedről a megadott e-mail címen fogod megkapni a számlát.

Fizetés átutalással (Hamarosan)

Amennyiben átutalással kívánsz fizetni, töltsd ki a megrendelőlapot, amelyen a fizetési információkat is megtalálod. Az utalás beérkezését követően aktiváljuk számodra a tanfolyamot. (A fizetési határidő nyolc nap.)

Sokat ülsz? Fáradt a hátad, merev a nyakad?

Támogasd a feltöltődést, lazítást, a megújulást a do-in gyakorlataival!

Töltsd le az eBook sorozatot, és kezdd el használni a do-in-t még ma!

>