CRANIO-SACRALIS TERÁPIA (CST)

A cranio-sacralis rendszer egy nemrégiben felfedezett élettani rendszer, melynek egyik fő feladata, hogy biztosítsa annak a cerbrospinális folyadéknak a termelődését, keringését és felszívódását, amelyben az agy és az idegrendszer fejlődik él és működik.

A cranio-sacralis rendszer szoros kapcsolatban áll más testi rendszerekkel - a vérkeringéssel, a hormonrendszerrel, a nyirokrendszerrel, a légző rendszerrel, a mozgásrendszerrel. A craniosacralis rendszer ellazítása, kezelése támogatja és harmonizálja ezeket a testi rendszereket is.

A cranio-sacralis terápia általánosan javítja az életminőséget és segít konkrét betegségek kezelésében is (ezek a teljesség igénye nélkül a következők: krónikus nyak- és hátfájdalom, migrén, krónikus fáradtság, kimerültség, stressz, hormonális problémák, idegrendszeri betegségek, stb.).

A terápia célja az izompólyák ellazítása, az ízületi feszültségek korrekciója, az agyi-gerincvelői folyadék áramlásának harmonizálása, a koponyán belüli keringés javítása. Jellemzője a mikro manipuláció, mely a koponyacsontok mikromozgásainak korrigálásán alapul.

Egy kezelés ára 12.000 Ft.
A kezeléshez laza, kényelmes pamut ruházat szükséges.

Kezelés lemondása: A 24 órán belül lemondott kezelés árának 50%-át a legközelebbi alkalomkor kérjük kifizetni.

Sokat ülsz? Fáradt a hátad, merev a nyakad?

Támogasd a feltöltődést, lazítást, a megújulást a do-in gyakorlataival!

Töltsd le az eBook sorozatot, és kezdd el használni a do-in-t még ma!

>