Ennek a mini kurzusnak az a célja, hogy egy nagyon hatékony, otthon is biztonsággal végezhető relaxációt tanuljunk meg, mely elsősorban a testünket behálózó energiavezetékek, a meridiánok, figyelmünk által történő megszólításán és megtapasztalásán alapszik.

A do-in óráimnak szerves része ez a meridián relaxáció, amit ha rendszeresen gyakorlunk, valódi tapasztalatot szerezhetünk a testünket behálózó meridiánok létezéséről, működéséről.

Ha már tanultál shiatsu-t vagy do-in-t, akkor ez a gyakorlat segít neked abban, hogy még jobban elmélyülj a meridiánok világában, illetve saját do-in óráidnak is részévé teheted ezt a relaxációt, akár olyan formában is, hogy hétről-hétre gyakoroljátok az egyes meridián párokat.

Ha nem tanultál még ezekről a dolgokról, akkor is hasznos lehet számodra ez a gyakorlat, az instrukciók könnyen követhetőek, s egy merőben ú j tudásra és tapasztalatra tehetsz szert az energiarendszered működéséről.

A gyakorlat lecsendesíti az elmét, s lehetőséget ad a testünknek a regenerálódásra, csökkenti a stresszt, kiemel a hétköznapok rohanásából.

Sokat ülsz? Fáradt a hátad, merev a nyakad?

Támogasd a feltöltődést, lazítást, a megújulást a do-in gyakorlataival!

Töltsd le az eBook sorozatot, és kezdd el használni a do-in-t még ma!

>