Üdvözlünk a „Nyitott praxis” programsorozatunk oldalán.  

Ahogyan ez az egészen új programunk neve is sugallja, betekintést nyerhettek valódi kezelésekbe, valódi kliensek részvételével. A felvételek teljes kezeléseket mutatnak be, a kezdő és záró beszélgetéseket beleértve. Végig magyarázzuk, mit miért csinálunk, ha fontosnak érezzük, a felvétel mellett prezentáció formájában ismertetjük a kliens állapotát, betegségét, illetve elmagyarázzuk, miért az adott technikákat választottuk.

Biztos sokatokban felmerült már az a kérdés, hogyan lehet a sok technikai és elméleti tudást optimálisan kamatoztatni egy-egy 60 perces kezelés során. Szeretnénk, ha betekintést nyernétek abba, hogyan kezelnek tapasztalt shiatsu-gyógyászok, miként érdemes a számos tanult technika közül kiválasztani a legmegfelelőbbeket.

Többen kérdeztétek, lesz-e lehetőség tapasztalt terapeuta mellett gyakornokként elmélyíteni a tudásotokat. Ezzel a programsorozattal szeretnénk megadni ezt a lehetőséget. Az online platformnak hála nemcsak egy-egy tanulónk lehet „gyakornok”, hanem bárhányan részt tudtok venni a programban. Úgy tesszük mindezt élővé, hogy a felvételek után fórum-szerűen tehettek megjegyzéseket, illetve kérdezhettek a kezelőtől.

Reméljük, azzal is segítünk, hogy – ahány ház, annyi szokás alapon – többféle kezelési stílust is bemutatunk, hiszen minden terapeutának megvan az egyéni fókusza, érdeklődési köre. Igyekszünk olyan klienseket meghívni a programba, akik részvételével többféle tünet, probléma kezelési lehetőségeit meg tudjuk mutatni.

Szeretnénk hangsúlyozni, hogy a felvételeken kezelési lehetőségeket láthattok. Biztosak vagyunk abban, hogy Ti is megtaláljátok az egyéni utatokat, és az intuíciótok által vezérelt fantasztikus kezelésekkel segítitek klienseitek jobb létét, gyógyulását.

Kellemes tanulást, elmélyülést kívánunk!

Az NSI shiatsu-gyógyászai

Nyitott praxis Gulyás  Viktorral

Nyitott praxis Madocsai Eszterrel

Sokat ülsz? Fáradt a hátad, merev a nyakad?

Támogasd a feltöltődést, lazítást, a megújulást a do-in gyakorlataival!

Töltsd le az eBook sorozatot, és kezdd el használni a do-in-t még ma!

>