Online do-in tanfolyamok

DO-IN TANFOLYAM A VÍZ ELEMRŐL

A shiatsu világában a kínai gyógyászathoz tartozó öt elem, más néven az átváltozási fázisok elméletét is használjuk. A Víz elemhez testi szinten a hólyag, a vese, a szaporítószervek és a hormonrendszer tartozik. Do-in gyakorlással az ezekkel kapcsolatos problémák enyhíthetők.

Lelki-szellemi vonatkozásban a Víz energia harmóniájához a következő kulcsszavak tartoznak: nyugalom, megfontoltság, tudatosság, kezdeményezőkészség, bátorság, életerővel telítettség. A diszharmonikus állapot ezek hiányával, illetve a különböző félelmek túlzott jelenlétével jellemezhető.

A do-in gyakorlatok egyszerűek, minden korosztály bátran végezheti őket, nem szükséges hozzá előképzettség. Rendszeres használatukkal fejlődik test-tudatosságunk, elérhetjük, hogy a betegségekkel, stresszel, frusztrációval szemben ellenállóak legyünk, problémáinkat könnyebben megoldjuk, jól tudjunk koncentrálni, pihenni.

Próbáld ki ezen a rövid tanfolyamon a do-in jótékony hatásait.

A tanfolyam témái a következők:

  • A Víz energiájának átélése do-in gyakorlatokon keresztül
  • A hólyag-vese funkciókör problémának kezelése öngyógyító gyakorlatokkal: derékfájás, fáradtság, felfázás, a nemi szervek problémái, gyulladások, hormonproblémák, alvásproblémák
  • Elcsendesedés, meditáció
  • A Víz elemhez tartozó meridiánok, kiemelt pontok
  • Jellegzetességek a természetben, a testi jegyekben és funkciókban
  • A Víz típusú személyiségjegyek, lelki-szellemi megnyilvánulások, életmód- és étkezési-javaslatok

A 8 részes, 100 perces gyakorlati és 45 perces elméleti videóanyagot és szöveges útmutatót tartalmazó tanfolyam ára 9.000 Ft

 Meg akarod ismerni a shiatsut? 

>