A fejfájás nagyon gyakori probléma. Mindenki érzi, hogy nem gyógyszerek szedésével lenne jó csökkenteni ezeket a panaszokat. A do-in önmasszázs a megelőzésre és az akut fájdalomcsillapításra is olyan megoldás, amely nem elnyomja a tüneteket, hanem az igazi gyógyulást, a harmónia helyreállítását szolgálja. Akut fejfájás esetén a gyakorlatok és pontnyomások közül csak azokat végezzük, amelyek jól esnek, nem kellemetlenek. A megelőzéshez minden nap végezzük el az önmasszázst. Legalább 15 percet szánjunk rá és merüljünk el a magunkra figyelésben.

A CSUKLYÁS IZOM

Foglalkozzunk először a váll vízszintes részével. A csuklyás izom erősen tartja a stresszből eredő feszültséget. Minden esetben köze van a fejfájáshoz. Ütögetéssel lazítsuk, hogy az energiaáramlás akadálytalanná váljon. Lendületes csuklómozgásokkal erős impulzusokat adjunk, hogy oldódjon a keménység.

Járjuk be ezt az egész területet, a gerinc felé, a lapocka felé is ütögessünk. Figyeljük meg közben, hol esik a legjobban, és ott időzzünk többet. Pihenjünk meg, majd következzen a másik oldal.

A teljes, 11 részből álló gyakorlatsorozat az online tanfolyamok között érhető el.

Sokat ülsz? Fáradt a hátad, merev a nyakad?

Támogasd a feltöltődést, lazítást, a megújulást a do-in gyakorlataival!

Töltsd le az eBook sorozatot, és kezdd el használni a do-in-t még ma!

>