TOVÁBBKÉPZÉS, MESTERKURZUS A LEGKIVÁLÓBB HAZAI ÉS KÜLFÖLDI TANÁROK VEZETÉSÉVEL


2022. június 17-19.: SHIATSU A SZÍV ENERGIÁJÁVAL

Wilfried Rappenecker (Hamburg) tanfolyama

Az energiával teli szív nem csupán a keringési rendszer része, és nem csak érzelmeink sokaságát érzékeljük általa. A szív egyben a szervezet központi szabályozó szerve, és azon képességeink központja, amellyel érzékeljük a környezetünket, és amely rezonancia révén az energiát átéljük és érzékeljük.

Ha a szív szabad, akkor az ember szabadnak érzi magát, még akkor is, ha a külső körülmények nem azok. A gondolatok világosak, és könnyű értelmes módon összeegyeztetni a magunk és mások érdekeit. Mindnyájan törekszünk erre az állapotra. A nyíltszívűség azonban azt is jelenti, hogy a szívfájdalmat is át kell élnünk. Ez az élmény ébreszti a vágyat, hogy óvjuk a szívünket. Ezért meglehetősen bonyolult mechanizmusokat fejlesztünk ki, hogy megvédjük a szívünket. Mi magunk, és a partnereink is, akik hozzánk jönnek, a nyitottságra való törekvés illetve a védelem iránti vágy okozta feszültségben élünk.

A szív erős, nem szabad félnünk, hogy a shiatsuban közvetlenül vagy közvetetten megérintsük. A továbbképzés során megvizsgáljuk a tipikus védelmi mechanizmusokat, és olyan stratégiákat dolgozunk ki, amelyekkel érzékenyen és közvetlen módon dolgozhatunk a szívvel. A shiatsuban a tér, az együttérzés illetve a távolságtartás a kulcsa ennek. Ezek nem csak abban segítenek, hogy a tisztán lássunk és a szív tisztaságát megőrizzük, hanem hogy a kezelés a saját szívünket is megérinthesse.

A képzés tartalma:

  • Az ember és a szív helyzete
  • Miért hordozunk lelki fájdalmat a szívünkben?
  • A 6 irány, amelyben a szív energiája szabadon akar rezegni
  • Hogyan tudunk a kezelés során ezekkel a helyekkel dolgozni: napfonat/rekeszizom, alkar+csukló, a torok és a nyak, valamint a lapockák közötti terület
  • Direkt és lokális munka szívvel
  • Rezonanciaterületek keresése
  • A tér, az együttérzés és a távolságtartás fontossága
  • Amikor a szívünkben magunk is megérintődünk
  • Mit kezdjünk a kezelés során a súlyos érzelmekkel és érzelmi kifakadásokkal

Időpont:

  • 2022. június 17-19.

Pénteken és szombaton 10-18, vasárnap 10-17 óráig.

Részvételi díjak:

Első részlet, amivel biztosíthatod a helyed a csoportban: 30.000 Ft. Ezt a jelentkezéskor, de legkésőbb február 15-ig kérjük befizetni.

Kedvezményes részvételi díj április 15-ig a Magyar Shiatsu Társaság tagjainak, az iskola jelenlegi tanulóinak, valamint azoknak, akik elvégezték nálunk mind a 4 modult: 92.000 Ft.

Részvételi díj április 15. után: 97.000 Ft. A tanfolyami díjat az alábbi számlaszámra kérjük:

Madocsai Eszter, MagNet Bank
Számlaszám: 16200010-10099788
IBAN: HU32 1620 0010 1009 9788 0000 0000
SWIFT: HBWEHUHB

A tanfolyamot azoknak ajánljuk, akik legalább a II. modult megkezdték vagy elvégezték. A tanfolyam a Magyar Shiatsu Társaság által 27 tanórában elismert képzés.

Sokat ülsz? Fáradt a hátad, merev a nyakad?

Támogasd a feltöltődést, lazítást, a megújulást a do-in gyakorlataival!

Töltsd le az eBook sorozatot, és kezdd el használni a do-in-t még ma!

>