Alaptanfolyam – 27 tanóra

A hétvégén egy egész testet érintő, egyórás shiatsu kezelést tanítunk meg. Ez a gyakorlati rész a legfontosabb az alaptanfolyamon. Szó esik emellett a shiatsu elméleti hátteréről, és megtanulunk az érintéssel kommunikálni, hogy többet tudjunk kifejezni vele, mint ha ösztönösen tennénk. Családi, baráti körben az alapkezelést nagyon jól tudjuk alkalmazni testi-lelki kimerültség és apró fájdalmak enyhítésére, a stresszből fakadó problémák megoldására, gondoskodásunk kifejezésére. Betegségek kezelésére természetesen nem elég az alapkezelés, ahhoz további tanulmányok szükségesek.

A képzés anyaga az alaptanfolyamon:

 • egy teljes alapkezelés technikáinak és menetének elsajátítása
 • a shiatsu alapvető jellegzetességei és szabályai
 • a kezelés hatásmechanizmusa
 • alapvető ismeretek testünk energia-működéséről
 • Do-in gyakorlatok (gyógyító önmasszázs és meridián-gyakorlatok)

Alaptanfolyamok hétvégén, 2021 ősz/tél:

 • 2022. január 14-16.

Pénteken 16-20, szombaton 9-19, vasárnap 9-17 óráig.

Alaptanfolyamok hétvégén, 2022 tavasz/nyár:

 • március 4-6.
 • április 29- május 1.
 • július 1-3.

Pénteken 16-20, szombaton 9-19, vasárnap 9-17 óráig.

Gyülekezés minden nap 10-15 perccel a kezdés előtt!

Szeretnél betekintést nyerni az alapkezelésbe?

Nézd meg a lenti rövid videót!

Kattints a lejátszáshoz!

Valahogy több lettem

Kedves Cili! Kérlek, tolmácsold legteljesebb köszönetemet, Madocsai Eszternek, és Vászovics Nórinak az októberi alaptanfolyamért. Nehéz megfogalmazni, de a technikai tudáson, oktatáson kívül valami más is átjött, ami ebben a nagyon rövid időtartamban is nagy hatással volt rám, és amitől valahogy több lettem. Talán a belső harmóniájuk és ennek kisugárzása, meg talán más is tette, de a rákövetkező zsúfolt és kemény munkanapokat fáradság nélkül, örömmel tudtam teljesíteni. A kezeléseimet eddig is jól tudtam végezni, de a klienseim valahogy nyitottabbak lettek és sokkal több őszinte örömöt adtak vissza, mint eddig. Nagyon sokat kaptam tőletek, nagyságrenddel többet, mint vártam. Dacára annak, hogy az első két napban többször is közelébe kerültem a feladásnak, a harmadik csak örömet hozott. Túl vagyok az eső shiatsu kezelésen, ami nekem is és a kezeltnek is örömet szerzett. Köszönöm mindanyiótoknak! Ennek szellemében szeretnék az első szemeszteren részt venni, amelyik hétfőnként lenne. Nekem a hétvége munkanap ezért ez a megoldás lenne jó. Erről kérnék minden információt, hogy idejében tudjak jelentkezni. Igaz a családban még kampányolnom kell egy kicsit, de nagyon szeretném, ha sikerülne. Üdvözlettel: Szittár Tóni

Szittár Tóni

Részvételi díj az élő Alaptanfolyamon kedvezmények nélkül: 39.000 Ft (1.444 Ft/tanóra), melyet a jelentkezéskor kérünk befizetni.

A tanfolyam ára tartalmaz:

 • Egy 6.000 Ft-os do-in bérletet, mely a hétfői esti órákra érvényes, nem névre szóló, így átruházható.
 • Egy 1 évig érvényes 5.000 Ft-os kedvezménykártyát, amelyet az I. modulra vagy a do-in tanfolyamra való jelentkezéskor lehet beváltani.
 • A 2.000 Ft-os jegyzetet.
 • Kedvezményes ismétlési lehetőséget: bármikor újra eljöhetsz a tanfolyamra egy 5.000 Ft-os regisztrációs díjért.
 • Egy ötrészes "emlékeztető-elmélyítő" online tanfolyamot, melynek segítségével a megtanult technikákat többféle módon használhatod fel, illetve gyakorolhatod otthon.
 • Csoportos gyakorlási lehetőséget az iskolában, tanári vezetéssel, a pénteki tanfolyami napokon 14-16 óráig

Lemondás esetén a befizetett díj 80%-át egy későbbi tanfolyam árába beszámítjuk.

Tudjuk, hogy elégedett leszel a tanfolyamunkkal, hiszen magasan képzett oktatótól fogsz tanulni. Olyanoktól, akik évek óta naponta használják azt a technikát, amit tanítanak. Ha a 3. nap végén mégis úgy érzed, hogy nem azt kaptad, amit ígértünk, akkor visszafizetjük a teljes tanfolyami díjat.

KEDVEZMÉNYEK

PÁROS AKCIÓ!

Beszéld rá az Online Alaptanfolyamra, vagy hozd el az élőre a párodat, a barátnődet vagy a barátodat, vagy hívd el valamelyik ismerősödet, és fizessetek 78.000 Ft helyett 68.000 Ft-ot.

CSOPORTKEDVEZMÉNY!

Beszéld rá az Online Alaptanfolyamra, vagy hívd el az élőre a barátaidat, családtagjaidat, és jelentős kedvezményben részesültök. Legalább három fő együttes jelentkezése esetén fejenként 29.000 Ft a tanfolyam díja.

KORÁNKELŐ KEDVEZMÉNY! (Csak az élő Alaptanfolyamra)

Ajándékba kapod Madocsai Eszter Shiatsu - szemlélet és praxis című könyvét, ha a tanfolyam díját az alaptanfolyam kezdete előtt két héttel befizeted. A könyv értéke 4.000 Ft.

A kedvezmények nem összevonhatók.

A tanfolyamok helyszíne:

Nemzetközi Shiatsu Iskola 
1111 Budapest, Budafoki u. 9-11. I. em. 2.

További információkért hívd Rónai Cecíliát: 70-947-4012 vagy érdeklődj e-mailben: info@shiatsu.hu

A jelentkezéshez szükséges díjat banki átutalással is be lehet fizetni:
Magyar Shiatsu Alapítvány, Unicredit Bank
Számlaszám: 10918001-00000028-60670007

A Magyar Shiatsu Alapítvány indokolt esetben a tanulási költségek bizonyos részét vállalja. A támogatáshoz szükséges igénylőlap, melyet az alapítvány címére kell elküldeni, letölthető innen.


Ha érdekel a shiatsu, de nincs lehetőséged részt venni az élő tanfolyamon, akkor az online alaptanfolyam lehet jó választás számodra.

FIGYELEM:
2021. január 31-ig
30% kedvezményt adunk az online alaptanfolyamra!

  3  1
Nap
:
 
  1  4
Óra
:
 
  5  7
Perc
:
 
  1  1
Mp.

You missed out!

 Meg akarod ismerni a shiatsut? 

>