Megvásárolható online tanfolyamok

Do-in otthonra

Vedd a kezedbe az egészséged! Gyógyítsd önmagad!

Az itt elérhető 18 rövid tanfolyam a testi-lelki harmónia támogatásához ad segítséget képekkel, leírással. Megtalálod külön-külön a neked legfontosabb témát. Válogathatsz a szervek (pl. a tüdő, a szív) és a testrészek (pl. a nyak, derék) egészséges működését támogató gyakorlatok között. A do-in az életenergia szabad áramlásának megteremtésével a hétköznapi kellemetlen tünetek enyhítésére kiválóan alkalmas.

A gyakorlatok végzéséhez biztosíts magadnak 15-20 perc egyedüllétet, zavartalan csendességet.

Családi shiatsu

Vedd a kezedbe a családod egészségét! Gyógyítsd a szeretteidet!

Az itt elérhető 8 rövid tanfolyam otthon használható, egyszerű partner-kezelésekre tanít meg képekkel, leírással. Megtalálod külön-külön az éppen aktuális témát. Nyújtások, pontnyomások használatával segíthetsz pl. a nyak lazításában, vagy a hátfájás csökkentésében. A shiatsu az életenergia szabad áramlásának megteremtésével a hétköznapi kellemetlen tünetek enyhítésére kiválóan alkalmas.

A kezeléshez biztosíts magatoknak 15-20 perc zavartalan csendességet.

Nemzetközi Shiatsu Iskola

Do-in workshop az öt elemről

Az itt elérhető tanfolyamok a kínai gyógyászathoz tartozó Öt elem, más néven az Öt átváltozási fázis tematikája szerint épülnek fel. Három külön videóban hallhatsz az elméletről, amely megmagyarázza, hogyan kapcsolódnak a dolgok egy-egy minőséghez az élet különböző területein. A másik három pedig a do-in gyakorlatokat mutatja be, amelyekkel harmonizálhatod magadban az aktuális minőséget.

Új: Feltöltő, immunerősítő do-in workshopok!

Készülj fel velünk a téli
időszak kihívásaira do-in gyakorlatokkal!

Novemberben négy vadonatúj do-in workshop jelenik meg az oldalunkon! Tarts velünk, ismerd meg a do-in-t, és tegyél az egészségedért.

Új do-in workshopok

Shiatsu+

Az online nyitott praxis iskolánk nemzetközileg is egyedülálló kezdeményezése. Ezekben a videókban betekintést nyerhettek valódi kezelésekbe, valódi kliensek részvételével. A felvételek teljes kezeléseket mutatnak be, a kezdő és záró beszélgetéseket is beleértve. A kezelő folyamatosan, végig magyarázza, mit miért csinál.


A videókat elsősorban a shiatsu-képzésen rész vevőknek, illetve végzett shiatsu-gyógyászoknak ajánljuk, de azok is nagyon fontos információt kaphatnak, akik szeretnének komolyan tájékozódni, hogy a gyógyulásukhoz milyen terápiát válasszanak.

Shiatsu alaptanfolyam

Az itt elérhető egyórás videó és a mozdulatok közben elhangzó instrukciók segítségével megtanulhatsz egy egész testet érintő alapkezelést. A többi videó a keleti gyógyászat szemléletét magyarázza, valamint öngyógyító do-in gyakorlatokat tartalmaz.

Családi, baráti körben az alapkezelést nagyon jól tudjuk alkalmazni testi-lelki kimerültség és apró fájdalmak enyhítésére, a stresszből fakadó problémák megoldására, gondoskodásunk kifejezésére. Betegségek kezelésére természetesen nem elég az alapkezelés, ahhoz további tanulmányok szükségesek. A tanfolyam megvásárlásával lehetőséget kapsz az élő alaptanfolyamon való részvételre is iskolánkban egy éven belül, valamint beiratkozhatsz az I. modulra. 

Integrált bodywork

Szívből ajánljuk integrált bodywork kurzusainkat bármilyen bodywork modalitásban jártas szakembereknek, pl. shiatsu-gyógyászoknak vagy tanulóknak, masszázs terapeutáknak (svéd, thai, yumeiho, tui na, stb), gyógymasszőröknek, gyógytornászoknak. Az integrált elnevezés arra utal, hogy igyekszünk összehozni, illetve együtt alkalmazni a keleti és nyugati gyógyászatban alkalmazott bodywork koncepciókat, technikákat. Az integrált megközelítéssel a kezelések teljesebbek lehetnek, az emberi szervezetre, testre sokoldalúan, holisztikusan tudunk ránézni, ki tudjuk választani az adott emberhez illő megfelelő kezelési elveket, technikákat. Pl. adott térdprobléma esetében helye lehet mechanikus, strukturális technikának (pontosan tudom, mi a diszfunkció, és annak kezelésére kiválasztok egy adott technikát), de ugyanezt a problémát meg tudom közelíteni energetikai szempontból is, pl. akupresszúrás pontkombinációval, akár a térdtől távolabbi akupresszúrás pontok kezelésével. 

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj első kézből az újdonságokról és friss hírekről!

>