Megvásárolható online tanfolyamok


Do-in otthonra

Vedd a kezedbe az egészséged! Gyógyítsd önmagad!

Az itt elérhető 18 rövid tanfolyam a testi-lelki harmónia támogatásához ad segítséget képekkel, leírással. Megtalálod külön-külön a neked legfontosabb témát. Válogathatsz a szervek (pl. a tüdő, a szív) és a testrészek (pl. a nyak, derék) egészséges működését támogató gyakorlatok között. A do-in az életenergia szabad áramlásának megteremtésével a hétköznapi kellemetlen tünetek enyhítésére kiválóan alkalmas.

A gyakorlatok végzéséhez biztosíts magadnak 15-20 perc egyedüllétet, zavartalan csendességet.

Családi shiatsu

Vedd a kezedbe a családod egészségét! Gyógyítsd a szeretteidet!

Az itt elérhető 8 rövid tanfolyam otthon használható, egyszerű partner-kezelésekre tanít meg képekkel, leírással. Megtalálod külön-külön az éppen aktuális témát. Nyújtások, pontnyomások használatával segíthetsz pl. a nyak lazításában, vagy a hátfájás csökkentésében. A shiatsu az életenergia szabad áramlásának megteremtésével a hétköznapi kellemetlen tünetek enyhítésére kiválóan alkalmas.

A kezeléshez biztosíts magatoknak 15-20 perc zavartalan csendességet.

Nemzetközi Shiatsu Iskola

Do-in workshop

Az itt elérhető tanfolyamok a kínai gyógyászathoz tartozó Öt elem, más néven az Öt átváltozási fázis tematikája szerint épülnek fel. Három külön videóban hallhatsz az elméletről, amely megmagyarázza, hogyan kapcsolódnak a dolgok egy-egy minőséghez az élet különböző területein. A másik három pedig a do-in gyakorlatokat mutatja be, amelyekkel harmonizálhatod magadban az aktuális minőséget.

Shiatsu alaptanfolyam

Az itt elérhető egyórás videó és a mozdulatok közben elhangzó instrukciók segítségével megtanulhatsz egy egész testet érintő alapkezelést. A többi videó a keleti gyógyászat szemléletét magyarázza, valamint öngyógyító do-in gyakorlatokat tartalmaz.

Családi, baráti körben az alapkezelést nagyon jól tudjuk alkalmazni testi-lelki kimerültség és apró fájdalmak enyhítésére, a stresszből fakadó problémák megoldására, gondoskodásunk kifejezésére. Betegségek kezelésére természetesen nem elég az alapkezelés, ahhoz további tanulmányok szükségesek. A tanfolyam megvásárlásával lehetőséget kapsz az élő alaptanfolyamon való részvételre is iskolánkban egy éven belül, valamint beiratkozhatsz az I. modulra. 

Shiatsu+

Az online nyitott praxis iskolánk nemzetközileg is egyedülálló kezdeményezése. Ezekben a videókban betekintést nyerhettek valódi kezelésekbe, valódi kliensek részvételével. A felvételek teljes kezeléseket mutatnak be, a kezdő és záró beszélgetéseket is beleértve. A kezelő folyamatosan, végig magyarázza, mit miért csinál.


A videókat elsősorban a shiatsu-képzésen rész vevőknek, illetve végzett shiatsu-gyógyászoknak ajánljuk, de azok is nagyon fontos információt kaphatnak, akik szeretnének komolyan tájékozódni, hogy a gyógyulásukhoz milyen terápiát válasszanak.

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj első kézből az újdonságokról és friss hírekről!

>