Integrált bodywork tanfolyam

2022. augusztus 6-7.: INTEGRÁLT BODYWORK TANFOLYAM - A gerinc thoracalis szakasza
Vezeti: Darin Ági és Gulyás Viktor

Szívből ajánljuk integrált bodywork kurzusunkat bármilyen bodywork modalitásban jártas szakembereknek, pl. shiatsu-gyógyászoknak vagy tanulóknak, masszázs terapeutáknak (svéd, thai, yumeiho, tui na, stb), gyógymasszőröknek, gyógytornászoknak.


Az integrált elnevezés arra utal, hogy igyekszünk összehozni, illetve együtt alkalmazni a keleti és nyugati gyógyászatban alkalmazott bodywork koncepciókat, technikákat. Az integrált megközelítéssel a kezelések teljesebbek lehetnek, az emberi szervezetre, testre sokoldalúan, holisztikusan tudunk ránézni, ki tudjuk választani az adott emberhez illő megfelelő kezelési elveket, technikákat. Pl. adott térdprobléma esetében helye lehet mechanikus, strukturális technikának (pontosan tudom, mi a diszfunkció, és annak kezelésére kiválasztok egy adott technikát), de ugyanezt a problémát meg tudom közelíteni energetikai szempontból is, pl. akupresszúrás pontkombinációval, akár a térdtől távolabbi akupresszúrás pontok kezelésével.

Az elméleti és technikai ismeretek bővítésén belül kiemelt célunk annak bemutatása, hogy hogyan függ össze a fascia-hálózatunk a keleti orvoslásból ismert energetikai rendszerünkkel, kiemelten a meridián rendszerrel. Ez a tudás kulcsfontosságú annak megértéséhez, hogy miért lehet elérni adott testrész (pl. váll) állapotának javulását tőle távolabb lévő területek kezelésével is.

Az augusztusi tanfolyamon a gerinc thoracalis szakaszának integrált kezelési lehetőségeivel ismerkedhetsz meg. Hogy miért ezzel kezdjük? Mert a mellkasi üregben találhatóak a keleti és nyugati orvoslás szempontjából is kiemelt fontosságú belső szerveink, a tüdő és a szív. Továbbá tapasztalatunk szerint sokan fordulnak segítségéért az ehhez a területhez köthető problémákkal,  pl. magas vérnyomás, lapockák közötti feszültség, fájdalom, vissza-visszatérő felső légúti fertőzések, a felső háti szakasz stressz miatti feszültsége, szorongás.

A KÉTNAPOS TANFOLYAM TEMATIKÁJA:

Első nap

 • Az integrált bodywork elméleti háttere nyugati ill. keleti gyógyászati szempontból
 • Szellemi ráhangolódás gyakorlása
 • A kliens kikérdezése kezelés előtt
 • Előkészítő kezelés
 • Ringatástechnikák
 • Nyújtástechnikák
 • Második nap

 • A thoracalis szakasz fasciarendszerének kezelése
 • Akupresszúrás pontok kezelése, nyomástechnikák
 • A tanfolyam végén tanúsítványt állítunk ki azoknak, akik megvásárolták az online tanfolyamot és részt vettek a két napos személyes tanfolyamon.

  Időpont: augusztus 6-7., mindkét nap 10-19 óráig.

  RÉSZVÉTELI DÍJAK:

  Kedvezményes részvételi díj, ha megvásároltad az online tanfolyamot: 20.000 Ft. Ha csak egyik napra tudsz jönni 12.000 Ft/nap.

  Befizetési határidő: július 1.

  Az online tanfolyamot itt éred el: https://shiatsu.hu/online/integralt-bodywork-i/

  Akkor is részt vehetsz az élő tanfolyamon, ha nem vásároltad meg az online képzést. Részvételi díj ebben az esetben július 1-ig 56.000 Ft, utána 60.000 Ft.
  A helyedet 20.000 Ft befizetésével biztosíthatod. Ha részt vettél egy élő kétnapos tanfolyamon, akkor az online tanfolyamot féláron, azaz 24.500 Ft-ért vásárolhatod meg.  A tanfolyami díjat illetve az előleget az alábbi számlaszámra kérjük:

  Magyar Shiatsu Alapítvány, UniCredit Bank
  Számlaszám: 10918001-00000028-60670007
  IBAN: HU68 1091 8001 0000 0028 6067 0007
  SWIFT: BACXHUHB

  HELYSZÍN:

  Nemzetközi Shiatsu Iskola 1111 Budapest, Budafoki u. 9-11.

  Vidékről érkezőknek kedvezményes szálláslehetőséget biztosítunk az iskolában.

  JELENTKEZÉS:telefonon vagy sms-ben: 70-947-4012
  E-mailben: info@shiatsu.hu


   Meg akarod ismerni a shiatsut? 

  >