A Budapesti Nemzetközi Shiatsu Iskola vállalja, hogy munkahelyi egészségmegőrző projektekhez, rekreációs hétvégékhez, regenerációs programokhoz megfelelő számú, magasan képzett shiatsu-gyógyászt biztosít. Munkatársaink a programok helyszínén, az előzetesen regisztrált igényeknek megfelelően, akár heti rendszerességgel is személyre szabott kezeléseket adnak.

A részletekért hívja Rónai Cecília programfelelőst telefonon, vagy küldjön egy e-mailt:
70-947-4012 rekreacio@shiatsu.hu

REFERENCIÁK

Olyan gyógyító, regenerációt segítő egészségmegőrző módszert kerestem , amely a mindennapi  életben elkerülhetetlen stressz káros hatását kivédi, vagy legalábbis enyhíti. Megtaláltam! A shiatsu kezelés áthangol, oldja a testünkben felhalmozódott feszültségeket, a tartós igénybevétel okozta kényelmetlen érzést, fájdalmat. A helytelen testtartás korrekciójával mozgásunk könnyebb lesz. Az izomlazító hatás nyugodt lelkiállapotot eredményez, friss erővel tölt fel, utána sokkal könnyebben és hatékonyabban látom el feladataimat. Segít testi és lelki egyensúlyom fenntartásában. Mindenkinek ajánlani tudom.

Dr. Katona Ágnes
neurológus és pszichiáter szakorvos
kórházi osztályvezető főorvos

Idei sport- és egészségnapunkon az egyik legnagyobb sikert a shiatsu-gyógyászok adta egyéni masszázs-kezelés jelentette.

Már az előzetes igényfelmérésnél - a regisztrációval együtt - a kollegák egyharmada jelezte, hogy szeretné kipróbálni, majd a helyszínen gyorsan elterjedt a híre a kezelés igen kellemes, relaxáló, nyugtató mivoltának, így egy órával meg kellett hosszabbítani a kezelési időt, a nagy hőség és szúnyogok ellenére 8 órában négy gyógyász folyamatosan kezelt!

Vállalati rendezvényeken nagy előnye a módszernek más masszázs-típusokhoz képest, hogy a kezelés ruhában, matracon zajlik, így nem szükséges elzárt masszázs-szoba, masszázs-ágy (mi pl. a Hajógyári-szigeten két partisátorban, matracokat leterítve bonyolítottuk, ami nemcsak kellemes, de nagyon hangulatos is volt!), minimális a hely- és eszközigénye! A kezelt nem lesz krémes, olajos, de legnagyobb különbségként az emelném ki, hogy a kezelés a testi szinten túl mélyen érinti a lelki, szellemi szintet, így nemcsak a stressz okozta testi tünetek javításához, hanem a lelki egyensúly visszaszerzésélhez, a "lelki"-ellenállóképesség fokozásához is igen hatékonyan hozzájárul! Ezt mi magunk is megtapasztaltuk :)))

Mocsányi Katalin HR Manager
Synergon Informatika Nyrt.

Kolléganőmmel igen kedvelt feladataink között tartjuk számon divíziónk csapatépítő hétvégéinek szervezését. Minden alkalommal igyekszünk újdonsággal rukkolni elő, ami persze több év után egyre nagyobb kihívást jelent. Jellemzően ezek a hétvégék outdoor programokban bővelkednek, hogy az irodai "ücsörgés" után jócskán átmozgassuk tagjainkat. Idén azonban a kollégák több határidős projekten is dolgoztak egyszerre, amely nem ritkán napi 14-18 óra munkát jelentett, sőt hetekig éjszakára sem ürültek ki az irodák. Ki élvezett volna ezek után túrázást, hegymászást, egyéb gyötrelmeket? Felejtsük el akkor a teljesítménykényszert, a határidőket és szóljon ez a hétvége kivételesen a testi-lelki feltöltődésről, kikapcsolódásról! Ezek után kézenfekvő volt, hogy a masszázs is része lesz ennek a néhány napnak.

A shiatsu a legtöbb kolléga számára eddig ismeretlen volt, ezért rövid leírást is csatoltunk a programhoz. Meglepő, hogy mennyien szerették volna kipróbálni! Erre persze alkalmuk is nyílt, mi pedig rögtön kikértük a véleményüket. Volt, aki csak így reagált: "Van még mára szabad időpont? Mennék még egy kört" :)) 

Egy szobát bocsátottunk a gyógyítók rendelkezésére, amelyből pillanatok alatt valódi kis szentélyt varázsoltak. Matracok a földön, rajtuk párnák, takarók. Mécsesek égtek körben a fal mellett és a füstölők egzotikus illata lengte be a helyiséget.

Valójában nem is masszázs, hanem kezelés, ami sokat elárul gyógyító hatásáról. Beszélgetéssel kezdődik, amelynek során felmérik a páciens fizikai állapotát, rákérdeznek a különböző panaszokra, tünetekre, és ez alapján történik a kezelés. A shiatsu test-lélek-szellem hármasát egy egésznek tekinti, így érhető el a valódi ellazulás, kikapcsolódás, feszültségoldás. Emellett a kezelés akkora energiával is képes feltölteni, amely több óra alvással is felér.

Nagy előnye, hogy szégyenlősebbek is bátran alávethetik magukat a kezelésnek, hisz a masszázs során is ruhában maradhatnak. 

Végül szeretnénk kiemelni a shiatsu-gyógyászok felkészültségét, elkötelezettségét, nyitottságát. Az összes kolléga nevében köszönjük a maradandó élményt!

Szász Annamária&Bárdosi Eszter
Kopint-Datorg zRt. Üzemeltetési Divízió
Elektronikus Kormányzati Gerinchálózat

Sokat ülsz? Fáradt a hátad, merev a nyakad?

Támogasd a feltöltődést, lazítást, a megújulást a do-in gyakorlataival!

Töltsd le az eBook sorozatot, és kezdd el használni a do-in-t még ma!

>