A do-in öngyógyító mozgásgyakorlatok rendszere. Légző gyakorlatokból, kitartott mozdulatok, feszítések sorozatából áll, ugyanakkor önmasszázs elemei is vannak, melyek közül a legfontosabbak az ütögetések, simítások és a pontnyomások. A gyakorlatok lényeges eleme az a szellemi állapot, amivel a folyamatban benne vagyunk. Úgy is tekinthetjük a do-int, mint aktív meditációt, amelyben mozgásgyakorlatokon keresztül harmonizáljuk és felszabadítjuk a testünkben áramló életenergiát.

A gyakorlatok egyszerűek, semmiféle előképzettség nem szükséges hozzá, bármely korosztály alkalmazhatja, sőt betegek is végezhetik. Rendszeres használatával fejlődik test-tudatosságunk, elérhetjük, hogy a betegségekkel, stresszel, frusztrációval szemben ellenállóbbak legyünk, problémáinkat könnyebben megoldjuk, jól tudjunk koncentrálni, pihenni.

Ma már egyre több ember számára természetes, hogy az egészség megőrzéséért illetve visszaállításáért mindenkinek magának kell tennie valamit. Egyre inkább világossá válik, hogy a szükséges változást aktívan támogatni kell, életmód- vagy életszemlélet váltással, öngondoskodással. A do-in gyakorlatokkal megadhatjuk magunknak ezt a támogatást.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Pen
>