A gyakorláshoz teremtsd meg otthonodban a nyugodt, zavartalan környezetet. Biztosíts elegendő teret a mozgáshoz. Az ülő és fekvő gyakorlatokhoz szükséged lesz szőnyegre vagy egy nem puha matracra, és készíts ki egy párnát is, hátha jobban esik majd arra ülni.

A gyakorláshoz csendesítsd le a tudatodat, ne figyelj másra. Kövesd a képernyőn a mozdulatok bemutatását, hallgasd az instrukciókat. Így mindent, pontosan látni és hallani fogsz. Igyekezz minél lazábban, ugyanakkor minél koncentráltabban részt venni a folyamatban: aktív figyelemmel, teljes átéléssel.

Soha ne erőltess semmit. Hagyd ki azt a gyakorlatot, ami túl nehéznek tűnik, vagy ha valamiben hamarabb elfáradsz, pihenj meg. Tartsd tiszteletben a tested határait, de azért ne feledd, hogy a mozdulatok valamennyi kihívást kell, hogy jelentsenek, anélkül nem történik igazi változás.

A videókat akár naponta újra lejátszhatod, és végigcsinálhatod a gyakorlatokat, vagy egy-egy részt. Figyeld meg, milyen változások történnek a testedben, hol leszel rugalmasabb, hajlékonyabb. Tekintsd a mozgások végzését napi kényeztetésnek. Meg fogod tapasztalni, hogy egyszerűen jól esik csinálni és valóban jobban érzed magad tőle.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>